rheomedAssortiment
Rheoclean BV is een leverancier van een breed assortiment van reinigingsproducten en toebehoren zoals papier, dispensers en dergelijke.

Daarnaast draagt Rheoclean zorg voor de internationale verkoop van Wachendorff-Chemie met haar merknamen RHEOSOL, RHEOSEPT, RHEOMED enz. (nb product beschikbaarheid is per land verschillend, afhankelijk van de geldende wet- en regelgeving)

De Duitse producent Wachendorff Chemie met in totaal rond de 50 medewerkers, heeft een uitgebreid producten programma, zie www.rheosol.com .

De producten zijn ontwikkeld voor keukens, levensmiddelen industrie, artsen, verpleeg- en verzorgingstehuizen, kortom voor alle gebieden waar hygiëne en professionaliteit een grote rol speelt.

Het zwaarte punt in de ontwikkeling zijn steeds innovatieve concepten, producten en oplossingen.

De firma werkt volgens de kwaliteitsnormen zoals DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485, en beschikt uiteraard over de noodzakelijke certificaten.

De fabriek is erop ingericht om vloeibare, waterige of alcoholhoudende mengsels, emulsies en dispersies zoals pasta’s, gel, granulaten en crème’s te produceren. Deze kunnen worden afgevuld in een groot divers assortiment van verpakkingen zoals flessen, kannen, vaten, potten, cartridges en emmers.

Naast de eigen merken Rheosol, Rheomed, Rheosept, Rheoclean is Wachendorff chemie een bekende private-label fabrikant van de verschillendste producten en bekende merken.

Overtuig uzelf van de kwaliteit van de producten van Wachendorff Chemie GmbH!